Предстоят ни четири много трудни години на управление, в които заедно

...
Предстоят ни четири много трудни години на управление, в които заедно
Коментари Харесай

Борис Бонев: Имаме решения за всички проблеми на София

Предстоят ни четири доста сложни години на ръководство, в които заедно с „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” би трябвало да потвърдим, че управляваме по-добре от. Зад нас стоят голям екип експерти, обич и отговорност за София. Това съобщи лидерът на листата на " Обединени за София " за локалните избори и водач на " " в ефира на Българска национална телевизия.

На въпрос ще бъдат ли дружно и след локалните избори с ПП-ДБ, той разясни: „ Нашето съдружно съглашение с партиите касае единствено локалните избори в София и последващото ръководство. ”

По думите му това са исторически избори. „ Не всеки ден имаме опцията да свалим едно 18-годишно ръководство на София. Залогът е огромен, само че хората от дълго време са разпознали кои са изразителите на техните стремежи за столицата. Заедно сме всички зад. Време е да създадем смяна в ръководството на София, няма потребност от още една фасада, зад която градът ръчно да се ръководи от Банкя. ”

„ Като общински консултант от опозицията през миналия мандат не стопирах да работя по проблемите на града. Може да видите 450 страници проект на София, може да се види на нашия уебсайт. Искаме да носим отговорност и да заявим ясно, че ще си осъществим уговорките. ”



Той не отхвърли свършеното в София досега, само че разясни: „ Истината е, че близо 25 милиарда лева, изсипани за София, резултатите са неприятни. Сравняваме градът с този отпреди или с конкурентните ни като Прага, Будапеща, Варшава, Белград? Тези градове напреднаха доста повече. Вместо да наваксаме, разликата сред нас се отвори още повече. Управлението до момента беше некомпентно и корумпирано. ”

„ Първо желаеме да премахнем паркирането към храма „ Св. Неделя ”. Това би било знаково за посоката, по която ще тръгне София – да бъде трансфорат в град за хората, човешки. Място за колите има, място за хората няма. Важни са вложенията в кварталите дълготрайно. Вместо „ Шишман ” да се ремонтира пет години, да се ремонтират пет улици в квартали като „ Люлин ” и „ Надежда ”. Жълтите павета са знак. Представете си, в случай че в центъра на София не може да се подреди културно-историческото ни завещание, какво остава за крайните квартали? Фокус са точно тези квартали, обновяваме на междублокови пространства, проблемите с паркирането. Имаме решения за всички проблеми на София. Приоритети са ни вложенията в кварталите, София да е чисти зелен град, както и некорупционното ръководство. Разбира се, строителството на детски градини е един от тези цели.

„ За мен е въпрос на отговорност и чест да бъда лицето на листа, в която знам, че има експерти, които ще бъдат потребни за София ”, разгласи претендентът за кмет на София от „ ИТН ” Ивайло Вълчев.

„ Нашите съдружници са хората, които търсят опция в концепциите, които имаме, и хората, които ще работят за столицата ”, безапелационен е той. На въпрос в случай че не стигне до балотаж, кого би подкрепил, той разгласи: „ В момента, в който се стигне до такава степен, ще преценим. Убеден съм, че гласоподавателите ни са интелигентни и биха взели своето решение. ”



Той посочи, че за тях няма да е задоволително да вкарат един общински консултант. „ На места ще имаме подобен брой съветници, че гласът им да се чува и да са потребни за градовете си. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР